powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

ΒΙΝΤΕΟ: Παυλίδης από άλλον πλανήτη-Χατ τρικ σε επτά λεπτά και 9 γκολ σε 19 ημέρες

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν έχει κάνει μόνο την Ευρώπη να παραμιλά, αλλά ολόκληρο τον πλανήτη. Ο 27χρονος επιθετικός βρίσκεται σε διαμονιώδη φόρμα και το βράδυ της Δευτέρας (17/08) έγραψε μία ακόμα «χρυσή» σελίδα στην καριέρα του με τη Μπενφίκα.

Ο διεθνής σέντερ φορ είναι ασταμάτητος στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς και δεν σταματά να πραγματοποιεί εμφανίσεις που διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο και εκτοξεύουν τη χρηματιστηριακή του αξία. Σε 5 εμφανίσεις με τους «αετούς» ο Παυλίδης έχει τα εξωπραγματικά νούμερα των 9 τερμάτων και 2 ασίστ! 

Η τελευταία - πριν την επόμενη - τρομερή εμφάνιση του Παυλίδη έγινε στην έδρα της Κάζα Πία για τη δεύτερη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Εκεί η Μπενφίκα διέσυρε την αντίπαλό της με 7-0 και ο Ελληνας επιθετικός εκτός από την ασίστ στο πρώτο ημίχρονο, έκανε τους πάντες να παραμιλούν με χατ τρικ μέσα σε διάστημα 7 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο! 

5562722960890923 image

Το ματς

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Πρεστιάνι άνοιξε το σκορ για τη Μπενφίκα με σουτ εκτός περιοχής και έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα του.

Η φιλοξενούμενη δεν έμεινε εκεί και επεδίωξε ένα ακόμα τέρμα που θα της έδινε ισχυρό προβάδισμα νίκης. Στο 14', λοιπόν, ο Παυλίδης από σκόρερ έγινε δημιουργός και κατέγραψε την πρώτη του ασίστ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τη δεύτερη φετινή.

Ο διεθνής επιθετικός πήρε τη μπάλα αρκετά μέτρα εκτός περιοχής, την κατάλληλη στιγμή έκανε την κάθετη στον Ράφα Σίλβα και αυτός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Στο 47' της αναμέτρησης και με το σκορ στο 0-2 οι ρόλοι άλλαξαν. Ο Παυλίδης γύρισε για τον Ράφα Σίλβα και έκοψε προς την περιοχή, ο δεύτερος του έκανε την κάθετη και ο Ελληνας επιθετικός με σουτ σημείωσε το πρώτο του τέρμα.

Δύο λεπτά μετά, στο 49', δέχτηκε πάσα εκτός περιοχής, πέρασε με τρίπλες τρεις αμυντικούς και με το αριστερό νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4!

Το σόου του Παυλίδη, όμως δεν είχε ολοκληρωθεί. Στο 54' ο Μπαρέιρο που είχε δημουργήσει τη φάση του 0-4, σέντραρε από δεξιά και ο 27χρονος φορ από κοντά ολοκλήρωσε το χατ τρικ (0-5) και έγραψε μία ακόμα σπουδαία βραδιά με τους «αετούς». Στο 59' ο ίδιος αντικαταστάθηκε, αφού είχε κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά...

Το 0-6 έγινε με αυτογκόλ του Οφόρι στο 58' και ο Ντουράν στο 61' διαμόρφωσε το 0-7 και έβαλε τους τίτλους τέλους σε μία υπέροχη βραδιά για τη Μπενφίκα.

Πηγή: athletiko

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ