Στη σύλληψη 36χρονου, ο οποίος έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 23 κιλά κάνναβης, προχώρησε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ενεργειών της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές, για τον εντοπισμό και την κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών που εισάγονται ή επιχειρείται να εισαχθούν στην Κυπριακή Δημοκρατία, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σήμερα ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 23 περίπου κιλών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα το μεσημέρι, Τελωνειακοί λειτουργοί, καθ’ υπόδειξη μελών της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ηλικίας 36 ετών, ο οποίος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας από τρίτη χώρα.
Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην αποσκευή του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 42 μαύρες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 23 περίπου κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
Ο 36χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Σοβαρός τραυματισμός επτάχρονης μετά από ατύχημα με water sport-Συγκρούστηκε με jet ski που οδηγούσε 17χρονη
- Ψάχνει CCTV για εντοπισμό του δράστη του εμπρησμού του καταστήματος ενοικίασης μοτοσικλετών και buggies η Αστυνομία (pics)
- Μαχαίρωσε 39χρονο ενώ βρισκόταν στην παραλιακή Λεμεσού και τον έστειλε στο νοσοκομείο-Συνελήφθη συνομήλικος του
- Στις φλόγες μεσοπάτωμα εστιατορίου-Απομακρύνθηκαν ένοικοι διαμερισμάτων
- Τον έπιασαν να οδηγεί μοτοποδήλατο χωρίς άδεια οδήγησης, ασφάλεια και ΜΟΤ-Είχε στην κατοχή του και ναρκωτικά











