powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Διορίστηκαν ποινικοί ανακριτές για τις καταγγελίες της Annie Alexui για αστυνομικούς-Ενημερώθηκε από ΑΑΔΙΠΑ, δίνει κατάθεση

Διορίστηκαν ποινικοί ανακριτές από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας (ΑΑΔΙΠΑ), αναφορικά με τις καταγγελίες της Ιωάννας Φωτίου, γνωστή ως Annie Alexui, οι οποίες αφορούν μέλη της Αστυνομίας και οι οποίες ανέρχονται συνολικά σε επτά. 

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε η ίδια, σε βίντεο που δημοσίευσε, διορίστηκαν δύο ποινικές ανακριτές για τη διερεύνηση των καταγγελιών, καθώς όπως αναφέρει ενημερώθηκε με επιστολή, από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.​

5559564655341769 1

Όπως ανέφερε η Annie Alexui, αναμένεται να επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της, για να την ενημερώσουν με ποιο ασφαλή και σωστό τρόπο, θα μπορεί να δώσει κατάθεση, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να το πράξει διαδικτυακά.

Παράλληλα τόνισε πως, είναι διατεθειμένη να μιλήσει με πάσα ειλικρίνεια και να πει τα πάντα, αναφορικά με τα όσα η ίδια κατήγγειλε δημόσια.

«Απάντησε μου η Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, πολύ γρήγορα απάντησε. Εγώ περίμενα να απαντήσουν σε 1-2 χρόνια. Για τις καταγγελίες μου για τους αστυνομικούς που κατήγγειλα, διορίσαν ποινικούς ανακριτές. Μια κυρία Παναγιώτα Σταύρου και ένα κύριο Χριστοδούλου», ανέφερε στην ανάρτηση της.

Όπως είπε σε βίντεο που ανάρτησε η Annie Alexui, «έχω κάνει μια πολύ μικρή έρευνα για τους ποινικούς ανακριτές που διορίσαν, για την κυρία Σταύρου δεν έμαθα κάτι, για τον κύριο Χριστοδούλου, το μόνο που έμαθα αν είναι ο ίδιος που πιστεύω, είναι ένας πάρα πολύ τίμιος άνθρωπος. Οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη».

Παράλληλα πρόσθεσε πως, «δεν ξέρω για ποιο λόγο έπρεπε να φτάσουμε μέχρι εδώ για να γίνει αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έπρεπε να επέμβει ο υπουργός Δικαιοσύνης, για να μπορέσω επιτέλους να καταγγείλω αστυνομικούς. Δηλαδή αν δεν επενέβαινε ο Φυτιρής, δεν πιστεύω ποτέ να κατάφερνα να κατάγγελλα τους αστυνομικούς».

«Με προβληματίζει παρά πολύ το ότι έπρεπε να φτάσω στο σημείο να κάνω την ντετέκτιβ και να ηχογραφώ τους αστυνομικούς και να τους τραβώ βίντεο κρυφά, για να μπορέσω να αποδείξω ότι όσα έλεγα είναι αλήθεια. Δηλαδή αν δεν είχα βίντεο, ηχογραφήσεις, αν δεν κρατούσα screenshot, δεν θα με πίστευε κανένας. Με προβληματίζει παρά πολύ αυτό το πράγμα. Με προβληματίζει πάρα πολύ, ότι έπρεπε να ζητήσω άσυλο σε μια ξένη χώρα, για να μπορέσει επιτέλους να με ακούσει κάποιος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ