Στη σύλληψη υπαλλήλου στις υπηρεσίες καθαριότητας ξενοδοχειακής μονάδας προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία στην Πάφο, έπειτα από καταγγελία της διεύθυνσης ξενοδοχειακής μονάδας και αλλοδαπής τουρίστριας για κλοπή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, η αλλοδαπή ένοικος του ξενοδοχείου διαπίστωσε ότι από το δωμάτιό της, κατά την απουσία της, είχαν κλαπεί δύο χρυσά κοσμήματα, συνολικής αξίας περίπου χιλίων ευρώ.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, τόσο από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου όσο και από την Αστυνομία, προέκυψε ότι η συγκεκριμένη καμαριέρα είχε χρησιμοποιήσει κλειδί γενικής πρόσβασης, το οποίο ανοίγει όλα τα δωμάτια, για να εισέλθει στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Όπως διαπιστώθηκε, το δωμάτιο δεν περιλαμβανόταν σε αυτά που είχε υπό την ευθύνη της για καθαρισμό.
Η καμαριέρα, η οποία είναι επίσης αλλοδαπή, ανακρίθηκε από την Αστυνομία και φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη της.
Η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Στο μικροσκόπιο του Τελωνείου το λαθρεμπόριο τύπου «μυρμηγκιού»-Πώς Ισραηλινοί μεταφέρουν τσιγάρα από τα κατεχόμενα με προορισμό το Ισραήλ
- Στόχος εμπρηστών όχημα εταιρείας που βρισκόταν έξω από την οικία 62χρονου στη Λεμεσό-Έσβησε τη φωτιά με πυροσβεστήρα
- Έκθεση κόλαφος για τα κρατητήρια Λεμεσού, «να τερματιστεί άμεσα ο υπερπληθυσμός»-Στρώματα στα πατώματα, 15χρονος με ενήλικες και τριτοκοσμικές συνθήκες











