powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Τρίτη σύλληψη για τη συμπλοκή κοντά στο Τσίρειο στάδιο-Προσωπικές διαφορές μεταξύ οικογενειών βλέπει πίσω από τα κίνητρα η Αστυνομία

Σε άλλη μια σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία για την συμπλοκή που σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής, στην περιοχή του Τσιρείου σταδίου στη Λεμεσό, ανάμεσα σε Σύρους, αφού οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε 26χρονο.

Η Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών έφθασε στα ίχνη του υπόπτου, ο οποίος φέρεται να είχε εμπλοκή στη συμπλοκή και ο οποίος το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι κατάγονται από τη Συρία, φέρονται να είναι μέλη οικογενειών που έχουν προσωπικές διαφορές, με τις Αρχές να αποδίδουν τα κίνητρα της συμπλοκής στις συγκεκριμένες διαφορές.

Σημειώνεται ότι από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας 21χρονος που φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, στην ωμοπλάτη και ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη. 

Λίγο αργότερα, σε περιοχή κοντά στο σημείο που σημειώθηκε το επεισόδιο, εντοπίστηκε ένας 15χρονος και ένας 21χρονος, που στην κατοχή τους είχαν μεταλλική αλυσίδα, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για πρόσωπα που συμμετείχαν στην συμπλοκή. 

Τα εν λόγω πρόσωπα συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κρατησή τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ