powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η Κατερίνα Καινούργιου σε τρυφερές στιγμές αγκαλιά με τη μικρή Ξένια Κουτσουμπή

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε νέα φωτογραφία με την κόρη της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου στην Πάρο, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους, την Ξένια Κουτσουμπή.

Στην παρέα της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, προστέθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα και ο καλός τους φίλος, Ανέστης Ευαγγελόπουλος.

Πριν από λίγο, η δημοφιλής παρουσιάστρια της εκπομπής #SuperΚατερίνα του Alpha επέστρεψε στα social media και μοιράστηκε μία ακόμα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μία selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο #instagram, στην οποία τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της την Ξένια Κουτσουμπή. 

 

5542926298105750 image

 

Τις διακοπές τους στην Πάρο απολαμβάνουν μαζί με την μονάκριβη κόρη τους, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, με το ερωτευμένο ζευγάρι να πραγματοποιεί μια έξοδο το βράδυ της Τετάρτης (22/7).

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε σε Instagram stories μερικά στιγμιότυπα από τη βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της και την παρέα τους, οι οποίοι πήγαν σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου.

Μαζί τους βρέθηκε ο hairstylist, Γιώργος Ποθητός, ο επιχειρηματίας Αντώνης Πιτταράς και ο μέλλον κουμπάρος τους, Ανέστης Ευαγγελόπουλος. 

 

5542926450949463 image

  

5542926510883345 image

 

Η γλυκιά φωτογραφία με την μαμά και την κόρη

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος θα είναι ο κουμπάρος της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία, στον επικείμενο γάμο τους, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία. Η στενή φιλία που έχει ο podcaster με το ζευγάρι, τον έχει φέρει αρκετά κοντά και με την μονάκριβη κόρη τους, και φέτος το καλοκαίρι περνά μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του μαζί τους.

Ο ίδιος, μάλιστα, δείπνισε με την Κατερίνα Καινούργιου και τη μικρή Ξένια, δημοσιεύοντας και ένα τρυφερό φωτογραφικό στιγμιότυπο με την παρουσιάστρια και την κόρη της, με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Πάρου. Την εικόνα αναδημοσίευσε η οικοδέσποινα της #SuperΚατερίνα. 

 

5542926676193899 image

Κουμπάρος στον γάμο της Κατερίνας Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή θα είναι ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι", τον Μάρτιο του 2026.

Θα είμαι κουμπάρος στο γάμο από ό,τι ξέρω. Νονός δεν θα είμαι. Να γεννηθεί το μωρό με το καλό και όλα τα άλλα έρχονται

 

5542996071653513 image

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ