Χάος και ουρές χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο προκάλεσε η ανατροπή φορτηγού και η πτώση μεγάλου όγκου χαλικιών που μεταφερόταν από το όχημα.
Μάλιστα εξαιτίας της ανατροπής κλειστός εξακολουθεί να παραμένει, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τη βιομηχανική περιοχή Δαλίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το φορτηγό μετακινήθηκε λίγο πριν τις εννέα το βράδυ και συνεχίζονται οι εργασίες για καθαρισμό του οδοστρώματος, ενώ στο σημείο βρίσκονται μέλη της δύναμης για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Η τροχαία κίνηση προς Λεμεσό διοχετεύεται προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, μέσω της εξόδου μετά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών. Οι διερχόμενοι οδηγοί μπορούν στη συνέχεια να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο, μέσω της εισόδου από Πέρα Χωρίο Νήσου.
Ο δρόμος αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία γύρω στις 11:00 το βράδυ.
Την ίδια ώρα δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λευκωσία.











