Την απόφαση του να μην συμμετέχει ο ίδιος στην αυριανή συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αλλά να στείλει αντιπρόσωπο γνωστοποίησε μέσω βίντεο του ο Φειδίας Παναγιώτου.
Ο πρόεδρος της Άμεσης Δημοκρατίας Κύπρου στο βίντεο του σημειώνει ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει τόσο καλά το Κυπριακό για να μπορέσει να συμβουλεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μάλιστα ο Φειδίας Παναγιώτου, αποκάλυψε ότι την Άμεση Δημοκρατία στο Εθνικό θα εκπροσωπήσει ο Μάικ Σπανός, ο οποίος δεν είναι μέλος του κόμματος, σημειώνοντας ότι έχει τις γνώσεις και την εμπειρία για να εκπροσωπήσει την Άμεση Δημοκρατία καθώς έχει τις απαιτούμενες γνώσεις για την Τουρκία και το Κυπριακό.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικ Σπανός το 2018 βρέθηκε ένα βήμα από το να είναι ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ στις προεδρικές του 2018.
Δείτε το βίντεο του Φειδία Παναγιώτου:











