powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Έκκληση για αιμοδοσία για τους δύο νεαρούς που τραυματίστηκαν μετά από τροχαίο στην Πάφο-«Σας χρειάζονται επειγόντως»

Έκκληση για αιμοδοσία απευθύνει το Κέντρο Αίματος, έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην επαρχία Πάφου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών προσώπων.

«Σοβαρό τροχαίο με δύο πολυτραυµατίες. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, σας χρειάζονται επειγόντως. Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε άμεσα για αιμοδοσία», αναφέρεται στο μήνυμα του Κέντρου Αίματος.

5540400679318186 000

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, 22χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, ο οποίος κινούνταν στη λεωφόρο Ακάμαντος με κατεύθυνση από την Πόλη Χρυσοχούς προς τα Λουτρά της Αφροδίτης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της. Ως αποτέλεσμα, η μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε δέντρα που βρίσκονταν εκτός του δρόμου και ακινητοποιήθηκε.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τόσο ο 22χρονος οδηγός όσο και η 21χρονη συνεπιβάτιδά του. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του 22χρονου χαρακτηρίζεται σοβαρή, ωστόσο βρίσκεται εκτός κινδύνου. Η κατάσταση της 21χρονης δεν εμπνέει ανησυχία.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της οδικής σύγκρουσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εικοσιδιαχρονος οδηγός μοτοσικλέτας προσέκρουσε σε δέντρα μετά από τροχαίο-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μαζί με 21χρονη συνεπιβάτιδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ