powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αγόρασαν καρπούζι στη μέση του αυτοκινητόδρομου, δημοσιεύτηκε βίντεο και τους εντόπισε η Αστυνομία-Εξώδικα σε τρία πρόσωπα

Εξώδικα επέβαλε η Αστυνομία σε τρία πρόσωπα, τα οποία εμφανίζονται σε βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να προχωρούν σε αγορά καρπουζιού στη μέση του αυτοκινητόδρομου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα τρία πρόσωπα ταυτοποιήθηκαν και καταγγέλθηκαν με εξώδικο για το περιστατικό της στάσης οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο με σκοπό την αγορά καρπουζιού, όπως αυτό καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Καταλήγοντας, η Αστυνομία επισήμανε πως «η αδικαιολόγητη στάση στον αυτοκινητόδρομο μπορεί να αποβεί μοιραία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λήξη συναγερμού σε Nicosia Mall και ΚΕΠΑ, απειλητικά μηνύματα και σε άλλα εμπορικά κέντρα-Δεν προέκυψε οτιδήποτε ανησυχητικό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ