«Αυτή τη στιγμή στον Μαρκόπουλο υπάρχει μία πλήρως εξοπλισμένη κλινική για ιπποειδή η οποία δεν λειτουργεί. Ίσως ο Dream να μπορούσε να είχε σωθεί αν πήγαινε εγκαίρως να χειρουργηθεί, ίσως και όχι, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα είχε γίνει η προσπάθεια και ότι σήμερα θα ήξερα από ποιο λόγο προήλθε ο κολικός»
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus
Η Ανθή Βούλγαρη διανύει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της καθώς εχθές, Πέμπτη 9 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε μέσα τα social media βίωσε μία μεγάλη απώλεια.
Συγκεκριμένα, όπως εξομολογήθηκε έφυγε από τη ζωή ξαφνικά από κολικό, το αγαπημένο της άλογο, ο Dream που ήταν ο συναθλητής της και μέλος της οικογένειάς της.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του #Mega έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την αγάπη της προς την ιππασία, αλλά και για τη σημαντική θέση που είχαν τα άλογα στη ζωή της.
Η είδηση του θανάτου του Dream τη βύθισε στη θλίψη, καθώς, όπως αποκάλυψε, όλα συνέβησαν μέσα σε λίγες ώρες εξαιτίας κολικού.
Η ίδια είναι καταρρακωμένη από τον χαμό του και μέσα από μία νέα ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ζητά να ανοίξει ξανά η κλινική για τα ιπποειδή ζώα, καθώς όπως τονίζει θα μπορούσε η κατάσταση τώρα να είναι διαφορετική.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για την Ανθή Βούλγαρη - Πέθανε το άλογο της: «Έφυγε ξαφνικά, από κολικό. Σπαράζει η ψυχή μου»
Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο #TikTok, ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά:
Όπως μπορεί να ξέρετε ή να διαβάσατε, εχθές γύρω στις 7 έχασα το αλογάκι μου, είχε πάθει κολικό και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Το μόνο που μου απέμεινε είναι τα πράγματά του. Λοιπόν, αρχικά να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας και τα συλλυπητήρια. Για άλλο λόγο όμως κάνω τον λόγο. Μου έχει μείνει ένα “γιατί”, και αυτό το “γιατί” θα μπορούσε μόνο να απαντηθεί αν υπήρχε μία κλινική και δεν είχα την δυνατότητα να προσφέρω στο άλογο μου και κάτι παραπάνω. Δυστυχώς δεν υπήρχε η δυνατότητα αυτή γιατί κλινική για ιπποειδή υπάρχει μόνο στη Θεσσαλονίκη και είναι Πανεπιστημιακή.
Εδώ υπήρχε κάποτε κλινική στο Μαρκόπουλο. Δυστυχώς με το που έκλεισε ο Ιππόδρομος έκλεισε και η κλινική και από ό,τι μαθαίνω είναι και πλήρως εξοπλισμένη. Αυτή τη στιγμή στον Μαρκόπουλο υπάρχει μία πλήρως εξοπλισμένη κλινική για ιπποειδή η οποία δεν λειτουργεί. Ίσως ο Dream να μπορούσε να είχε σωθεί αν πήγαινε εγκαίρως να χειρουργηθεί, ίσως και όχι, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα είχε γίνει η προσπάθεια και ότι σήμερα θα ήξερα από ποιο λόγο προήλθε ο κολικός. Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό, πάρα πολύ λυπηρό και η κλινική δεν αφορά μόνο τα άλογα, η κλινική αφορά όλα τα ιπποειδή και ίσως θα μπορούσε να αφορά όλα τα μεγάλα ζώα. Κάνω έκκληση λοιπόν, παράκληση στα αρμόδια Υπουργεία να το κοιτάξουν αυτό το ζήτημα γιατί καθημερινά φεύγουν άλογα με κολικούς σε στάβλους, σε χωράφια. Δεν ξέρω τι άλλο να πω πραγματικά, θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη τουλάχιστον από τον θάνατο του Dream να βγει κάτι. Μπας και σωθούν άλλα άλογα»











