powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Παραδοχή Δαμιανού για το μπάχαλο με την τηλεόραση, εξετάζει παράλληλη λειτουργίας της παλιάς πλατφόρμας-«Δεν εκτιμήθηκε το μέγεθος των προβλήματων»

Η κυβέρνηση εξετάζει την παράλληλη λειτουργία της παλιάς πλατφόρμας επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης για περίπου δύο μήνες, ώστε να διευκολυνθεί η μετάβαση στη νέα τεχνολογία DVB-T2.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο ο υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Νικόδημος Δαμιανού είπε ότι, αναμένεται να επιβεβαιωθεί τεχνικά ότι αυτό είναι εφικτό, για να προσθέσει ότι οι ενδείξεις είναι θετικές.

Ο κ. Δαμιανού παραδέχθηκε ότι δεν είχε εκτιμηθεί το μέγεθος των προβλημάτων που προέκυψαν, κυρίως σε κατοικίες με παλιές ή προβληματικές εγκαταστάσεις λήψης.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η ενημέρωση και η υποστήριξη των πολιτών, ενώ κάλεσε όσους διαπιστώνουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, να προβαίνουν σε καταγγελίες στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πηγή: ΡΙΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βουνό τα προβλήματα των ηλικιωμένων από τη μετάβαση στα νέα κανάλια-Καταγγελίες για εκμετάλλευση από τεχνικούς για τις υπηρεσίες τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ