powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Χειροπέδες σε 46χρονο για διάρρηξη και κλοπή περιουσίας €45.000 από οικία στη Λεμεσό-Καταγγελία στις αρχές από 89χρονη

Η Αστυνομία προχώρησε χθες το απόγευμα στη σύλληψη 46χρονου, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα στις 26/06/2026, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 89χρονη, άγνωστος διέρρηξε την οικία της κατά τις πρωινές ώρες και απέσπασε περιουσία συνολικής αξίας €45.000.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 46χρονου, ο οποίος συνελήφθη στη βάση δικαστικού εντάλματος, από μέλη του Ο.Π.Ε Λεμεσού.

Ο συλληφθέντας οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωκράτησης του για περίοδο πέντε ημερών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ