powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Παιδί θέλω! Δεν ψήνομαι να κάνω γάμο για τα σόγια, για να χαρεί η συμπεθέρα και η μάνα μου» 

«Στον δικό μου γάμο οριακά θα ήταν η νύφη. Νιώθω πάρα πολύ άβολα. Δε μου αρέσει καθόλου όλη αυτή η ιεροτελεστία, να πάει το ζευγάρι, να χειροκροτήσει ο κόσμος, να αρχίσει αυτό το απαίσιο βίντεο με τις στιγμές του ζευγαριού… Δε θέλω τέτοιο γάμο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το σλόγκαν #ΤιΘαΦάμεΣήμερα είναι η χαρακτηριστική ατάκα με την οποία ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκινάει τα βίντεο στο κανάλι του στο #YouTube, όπου μαγειρεύει διάφορες συνταγές, απαντά σε καυτές ερωτήσεις και σχολιάζει την επικαιρότητα. 

Αυτή την φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλησε για το πώς θα ήθελε να είναι ο γάμος του, σε περίπτωση που αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτό το βήμα. 

Ανέφερε ότι δεν του αρέσει καθόλου η κλασική είσοδος του ζευγαριού σε έναν γάμο και ότι δεν θα ήθελε να κάνει έναν τέτοιο παραδοσιακό γάμο.Έχει σχολιάσει αστειευόμενος ότι αν ποτέ παντρευτεί, στην τελετή θα είναι «οριακά ο ίδιος και η νύφη», δείχνοντας την προτίμησή του για κάτι πολύ κλειστό. 

Παράλληλα τοποθετηθηκε για την αρνητική κριτική που δέχονται πολλές φορές τα δημόσια πρόσωπα.

Στον δικό μου γάμο οριακά θα ήταν η νύφη. Νιώθω πάρα πολύ άβολα με αυτές τις στιγμές που μπαίνει το ζευγάρι στον χώρο που γίνεται το πάρτι μετά. Δε μου αρέσει καθόλου όλη αυτή η ιεροτελεστία από τραπέζι σε τραπέζι, να πάει το ζευγάρι, να μπει μέσα, να χειροκροτήσει ο κόσμος, να αρχίσει αυτό το απαίσιο βίντεο με τις στιγμές του ζευγαριού… Δε θέλω τέτοιο γάμο, θέλω λίγο πιο διαφορετικό. Λίγοι άνθρωποι. Και γενικά δε μου αρέσει το mainstream, ότιδήποτε mainstream το σιχαίνομαι.

Γενικά, δεν ψήνομαι πολύ με τον γάμο σαν γάμο. Παιδί θέλω να κάνω. Να κάνω γάμο για τα σόγια, για να χαρεί η συμπεθέρα και η μάνα μου, δεν τον κάνω

Λένε ότι επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο, πρέπει να ακούς της κριτική. Τι λες ρε; Εγώ δεν έχω από πίσω οικογένεια που με βλέπουν και στενοχωριούνται; Επειδή εγώ βγαίνω στην τηλεόραση, πρέπει να με βρίζεις και να ακούνε οι συγγενείς μου, η μάνα μου, ο πατέρας μου και να στενοχωριούνται;  Και άντε πες, εγώ έχω γερό στομάχι και τα αντέχω. Θα πρέπει να ξέρετε ότι πίσω από κάθε άνθρωπο, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται, στενοχωριούνται, προσβάλλονται….

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ