powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Στον Εισαγγελέα ο 28χρονος που δολοφόνησε τον Τούρκο στα Εξάρχεια-Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου αντί 18.000 ευρώ

Ενώπιον του Εισαγγελέα Αθηνών οδηγείται αυτήν την ώρα ο Τούρκος υπήκοος ο οποίος κατηγορείται πως δολοφόνησε εν ψυχρώ με συμβόλαιο θανάτου έναν ομοεθνή του, πριν από δύο εβδομάδες, στα Εξάρχεια.

Οι μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην αποκάλυψη το στοιχείων του δολοφόνου ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες προτού αναχωρήσει για την Τουρκία.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ήταν ένα συμβόλαιο θανάτου το οποίο διέταξε μαφιόζικη οργάνωση από την Τουρκία και ανέλαβε να εκτελέσει τον διακινητή ναρκωτικών έναντι 18.000 ευρώ. Μάλιστα είχε προσπαθήσει να τον σκοτώσει μία φορά δίχως επιτυχία, αλλά η δεύτερη ολοκληρώθηκε πετυχαίνοντας τον στόχο του αρκετές φορές με εννιάρι πιστόλι στα Εξάρχεια.

Η οργάνωση που ανέθεσε το συμβόλαιο θανάτου είχε φροντίσει για τη διαμονή του κλείνοντας σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Αμέσως μετά τη δολοφονία πήγε σε σπίτι σε πολύ μικρή απόσταση στα Εξάρχεια αλλάζοντας ρούχα και άφησε το πιστόλι που χρησιμοποίησε για την εν ψυχρώ εκτέλεση.

Σήμερα αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραβάσεις του νόμου «περί όπλων» και παράβαση του νόμου «περί αλλοδαπών».

Πηγή: iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ