Παρανάλωμα του πυρός έγινε όχημα στην Πάφο, με την Αστυνομία να έχει αποκλείσει τη σκηνή ώστε να διενεργήσει έρευνες για τα αίτια. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές και σε παρακείμενο όχημα
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στην Πάφο.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση, καθώς επίσης και της Αστυνομίας για έρευνες και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για όχημα ιδιοκτησίας 39χρονης. Από την πυρκαγιά, το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε παρακείμενο όχημα, ιδιοκτησίας 60χρονου.
Τα μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή και με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι έρευνες για τα αίτια.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.











