powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Δεν έγινε καταγγελία για ιατρική αμέλεια για το θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό-Εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων

Δεν υπάρχει οποιαδήποτε καταγγελία για ιατρική αμέλεια, ούτε υπόνοια για αμέλεια από πλευράς της οικογένειας του δωδεκάμηνου Χαράλαμπου, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤAE Λεμεσού, Κώστας Μιχαήλ.

Ο κ. Μιχαήλ, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, επανέλαβε ότι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι επιστημονικές εξετάσεις θα δείξουν τα αίτια θανάτου του βρέφους στη Λεμεσό-Λήφθηκαν δείγματα κατά τη νεκροτομή

Αναφορικά με τα ακριβή αίτια θανάτου του παιδιού, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε ότι γι' αυτά θα αποφανθεί ο θανατικός ανακριτής, αφού πρώτα ληφθούν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις και συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου και οι ανακριτές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Σημειώνεται ότι το αγοράκι είχε παρουσιάσει αδιαθεσία τις προηγούμενες μέρες και το βράδυ της Πέμπτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών απεβίωσε.

Με πληροφορίες από το ΡΙΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό... Νεκρό βρέφος, είχε μεταφερθεί αναίσθητο στο νοσοκομείο και έσβησε μία ώρα αργότερα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ