powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

H Στέλλα Μπεζαντάκου στέλνει στα δικαστήρια τη Μαρίνα Σάττι – Διεκδικεί αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ

Μια υπόθεση που αναμένεται να συζητηθεί το επόμενο διάστημα έρχεται στο φως, με πρωταγωνίστρια τη Στέλλα Μπεζαντάκου και αποδέκτες της αγωγής τη Μαρίνα Σάττι, τον μουσικό παραγωγό Μιχάλη Σταθάκη και τη δισκογραφική εταιρεία #MinosEMI.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ηλία Μαραβέγια στην #Espresso, η γνωστή τραγουδίστρια διεκδικεί αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ, υποστηρίζοντας πως στο τραγούδι «POP (All the voices in my head)» της Μαρίνας Σάττι χρησιμοποιήθηκε χωρίς άδεια μια ατάκα της, που είχε γίνει viral πολλά χρόνια πριν από την εποχή των social media.

Η αγωγή κατατέθηκε στις 4 Ιουνίου και αφορά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και έχει να κάνει με προσβολή πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και προσωπικότητας.

H Στέλλα Μπεζαντάκου αναφέρει ότι στο άλμπουμ #PοpTοο, το οποίο κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου 2025, χρησιμοποιήθηκε ως εισαγωγή στο συγκεκριμένο τραγούδι η επίμαχη ατάκα της, με τη φωνή της να ακούγεται αυτούσια στην αρχή του κομματιού.

Η ίδια υποστηρίζει πως ουδέποτε ζητήθηκε η άδειά της για τη χρήση του συγκεκριμένου ηχητικού αποσπάσματος, ενώ τονίζει ότι η φωνή της αποτελεί αναγνωρίσιμο στοιχείο της καλλιτεχνικής της ταυτότητας.

Η υπόθεση αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η συγκεκριμένη ατάκα είχε αποκτήσει σχεδόν μυθικές διαστάσεις στην ελληνική ποπ κουλτούρα, μετατρεπόμενη με τα χρόνια σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα viral στιγμιότυπα της ελληνικής τηλεόρασης.

 

 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η πλευρά της Στέλλας Μπεζαντάκου θεωρεί ότι η χρήση της φωνής και της φράσης συνέβαλε στην εμπορική και καλλιτεχνική αξιοποίηση του τραγουδιού χωρίς τη δική της συναίνεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δικόγραφο, η Στέλλα Μπεζαντάκου επικοινώνησε με τον Μιχαήλ Σταθάκη για να λυθεί εξωδικαστικά το θέμα, ωστόσο δεν βγήκε κάποια άκρη παρά της προσπάθειές της.

Πλέον, όλα τα βλέμματα στρέφονται στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η κόντρα ανάμεσα στη Στέλλα Μπεζαντάκου και τη Μαρίνα Σάττι φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε!

Η Μαρίνα Σάττι κυριάρχησε στη φετινή διοργάνωση κερδίζοντας 3 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη σαρωτική της επιτυχία.

 

 

Το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουνίου σχολιάστηκε στο #ToΠρωινό η δικαστική διαμάχη που φαίνεται πως έχει προκύψει ανάμεσα στη Στέλλα Μπεζαντάκου και τη Μαρίνα Σάττι.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Πάνος Κατσαρίδης αποκάλυψε πως επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον της Μαρίνας Σάττι, προκειμένου να μάθει ποια είναι η θέση της τραγουδίστριας και της πλευράς της σχετικά με την υπόθεση που έχει προκαλέσει αίσθηση.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής, η απάντηση που έλαβε ήταν ξεκάθαρη, με την πλευρά της Μαρίνας Σάττι να τονίζει πως νομικό ζήτημα δεν υπάρχει και ότι έχουν επικοινωνήσει με την τραγουδίστρια για όλο αυτό.

Τι είπε ο Πάνος Κατσαρίδης

Εγώ πήρα στο διάλειμμα έναν υπεύθυνο της εταιρείας παραγωγής της Μαρίνας Σάττι και μου το υποβάθμισε. Μου είπε ότι “δεν υπάρχει νομικό ζήτημα, έχουμε απαντήσει στην κα Μπεζαντάκου αλλά επιμένει να ζητάει χρήματα”. Αυτό πρόλαβε να μου πει, δεν ήθελε να μπει σε άλλες λεπτομέρειες

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ