powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Εντοπίστηκε από λουόμενους ο ηλικιωμένος που κατέληξε σε παραλία στη Λάρνακα-Περιμένουν απαντήσεις από τη νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του

Η νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή του Κιτίου, το πρωί της Πέμπτης, από λουόμενους που βρίσκονταν στο σημείο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θύμα είναι Κύπριος, ο οποίος συνήθιζε να μεταβαίνει στη συγκεκριμένη παραλία για μπάνιο. Σε κάποια στιγμή, άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο εντόπισαν τον άτυχο ηλικιωμένο χωρίς τις αισθήσεις του και ενημέρωσαν τόσο την Αστυνομία, όσο και ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από επί καθήκοντι ιατρούς. 

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός πως αρχικά οι Αρχές εκτιμούσαν ότι ενδεχομένως ο θάνατός του να οφείλεται σε πνιγμό, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κατέληξε από παθολογικά αίτια. 

Η νεκροτομή, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο, αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ