Σε τραγωδία κατέληξε εξόρμηση μοτοσικλετιστών, με το νέο θύμα της ασφάλτου να είναι ο 61χρονος Χρίστος Σιάηλος από το Γέρι.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 8:20 το πρωί, όταν ομάδα μοτοσικλετιστών, περίπου δέκα ατόμων, οδηγούσαν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.
Σε κάποια στιγμή, κοντά στο ύψος της Κοφίνου προς Σκαρίνου, ο προτελευταίος μοτοσικλετιστής, ο 61χρονος Χρίστος, στην προσπάθειά του να αποφύγει σκύλο, που είχε ήδη χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτα του, έπεσε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος μοτοσικλετιστής να μην τον αντιληφθεί έγκαιρα και να τον χτυπήσει.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 61χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του νέου θανατηφόρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:











