powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αποσυνδέει το αποτελέσμα των βουλευτικών από ανασχηματισμό και προεδρικές ο Χριστοδουλίδης-Αποτίμηση από Νικολά, σχολιασμός από τον Πρόεδρο

Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών δεν επηρεάζει τις προεδρικές εκλογές, εξέφρασε την Παρασκευή ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά από συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, μετά από τη συνάντησή του με τον κ. Παπαδόπουλο για το τι συζητήθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι ενημέρωσε τον κ. Παπαδόπουλο σχετικά με το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι η συνάντησή τους ήταν αμέσως μετά τη συνάντηση του ιδίου με την κ. Ολγκίν.

«Έγινε μια αποτίμηση κυρίως από μέρος του, αλλά και με σχολιασμό από εμένα σε σχέση με τα αποτελέσματα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών, και η επαφή μας είναι συνεχής», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν το εκλογικό αποτέλεσμα επηρεάζει τον ανασχηματισμό και τους σχεδιασμούς για τις Προεδρικές εκλογές του 2028, είπε, «όχι, δεν επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών. Βουλευτικές εκλογές είχαμε και όχι προεδρικές».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συντονισμός, ανασχηματισμός, προεδρικές-Ανηφορίζει στον Λόφο για να επανατοποθετήσει την σχέση του ΔΗΚΟ με την Κυβέρνηση ο Νικόλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ