powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι σχεδόν 33 ετών, έχω ένα μωρό και θα φοράω ότι θέλω»

«Φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα. Και εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου και κανενός άλλου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο επίκεντρο σχολιασμών της κριτικησ αποτροπησ του διαδικτύου βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή ανάρτησή της από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Νάξο.

Η επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο εμφανίζεται να περπατά προς τη θάλασσα φορώντας μαύρο μπικίνι, ποζάροντας αρχικά με την πλάτη στην κάμερα και στη συνέχεια γυρίζοντας προς τον φακό με χαμόγελο, δείχνοντας το μαγιό της.

Οι γνωστοί άγνωστοι των social media, μπήκαν και πάλι στη διαδικασία να πουν τη γνώμη τους, η οποία αφενός δεν αφορά κανέναν και αφετέρου δεν το συζήτησε κάνεις.

Μετά τα σχόλια που δέχτηκε σχετικά με το αν το συγκεκριμένο μαγιό είναι «κατάλληλο για μία μητέρα», η Ιωάννα Τούνη απάντησε με τον δικό της τρόπο, τονίζοντας πως το ζήτημα αφορά αποκλειστικά όσους εκφράζουν τέτοιες απόψεις και όχι την ίδια.

”Αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες”. Ποιος το είπε αυτό; Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα. Και εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου και κανενός άλλου

 

@j.touni Said who?🥲 Είμαι -σχεδόν- 33 χρονών, έχω ένα μωρό… και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα! Και εάν δεν είσαι οκ με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου και κανενός άλλου🫶🏼🫶🏼🫶🏼 #naxos #naxosisland #φοργιου #μπεςφοργιου @Bubblegun ♬ som original - ꧁Liliane꧂

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ