powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ιουλία Καλλιμάνη: «Έχω ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία, έχω περάσει τις φάσεις μου»

«Λόγω της απώλειας του πατέρα μου έλεγα: Πού είναι ο Θεός; Αν υπήρχε Θεός θα μου έπαιρνε τον μπαμπά μου;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ιουλία Καλλιμάνη στο #AfterDark και στον #SuperFm, Θέμη Γεωργαντά προβλήθηκε στο #HappyDay.

Ολοκλήρωσε πρόσφατα μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν 7 μηνών στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. 

Προγραμματίζει μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες, με ήδη ανακοινωμένες εμφανίσεις την 1η Ιουλίου στο #ΘέατροΓης στη Θεσσαλονίκη και στις 15 Σεπτεμβρίου στο #ΚατράκειοΘέατροΝίκαιας. 

Συνεργάζεται στενά με τον συνθέτη και παραγωγό Μιχάλη Τουρατζίδη, έχοντας κυκλοφορήσει μεγάλες ραδιοφωνικές και διαδικτυακές επιτυχίες (όπως τα κομμάτια «Σιωπή», «Εφτά στα εφτά», «Γυναίκα» κ.ά.) που συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο #YouTube και στο #Spotify.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τη θρησκεία και τις αμφιβολίες που της δημιουργήθηκαν όταν έχασε τον πατέρα της. Όπως είπε, μετά από συζήτηση με τον πνευματικό της, πήρε τις απαντήσεις που χρειαζόταν.

Έχω ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία. Η οικογένειά μου ήταν πάντα πολύ κοντά με τη θρησκεία, ωστόσο έχω περάσει τις φάσεις μου. Λόγω της απώλειας του πατέρα μου έλεγα “πού είναι ο Θεός; Αν υπήρχε Θεός θα μου έπαιρνε τον μπαμπά μου;”. Το έχω εκμυστηρευτεί στον πνευματικό μου. Έχω πάρει τις απαντήσεις μου. Ο Θεός και ο Χριστός είναι πάντα εκεί, αρκεί να ανοίξουμε την καρδούλα μας και να τον βάλουμε μέσα

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ