Μικρής διάρκειας ένταση σημειώθηκε έξω από το ΓΣΠ, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλου ανάμεσα σε Απόλλωνα και Πάφο, όταν οι οπαδοί της ομάδας της Λεμεσού άρχισαν να ρίχνουν αντικείμενα στους αστυνομικούς.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Απόλλωνα πραγματοποίησαν πορεία για να φτάσουν έξω από το ΓΣΠ και κατά τη διάρκειά της είχαν ανάψει φωτοβολίδες. Σε κάποια στιγμή της πορείας, είχε ξεσπάσει και μικρή φωτιά σε παρακείμενο χωράφι, μάλλον από ρίψη αναμμένης φωτοβολίδας, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να την θέτει υπό έλεγχο.
Όταν οι οπαδοί έφτασαν έξω από το ΓΣΠ, σημειώθηκε μία μικροένταση, όταν κάποιοι άρχισαν να ρίχνουν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που παρατάχθηκαν στο χώρο. Στο χώρο βρίσκεται και ο Αίαντας, με την Αστυνομία να τον χρησιμοποιεί για να διασπάσει τους οπαδούς. Κάποιοι οπαδοί που ήταν πιο ήρεμοι κατάφεραν να εκτονώσουν την ένταση πριν αυτή κορυφωθεί και έτσι οι οπαδοί εισήλθαν στο γήπεδο.











