powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

ΒΙΝΤΕΟ: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο ο Φειδίας μετά την είσοδο της Άμεσης Δημοκρατία στη Βουλή-«Βρήκε ενδιαφέρουσες κάποιες πολιτικές μας»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε ο Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την οποία συζήτησαν για διάφορα ζητήματα, μετά την εκλογή της Άμεσης Δημοκρατίας στη Βουλή. 

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτου, ο οποίος ανήρτησε βίντεο μετά την συνάντηση που είχαν, διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο, «ότι δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε με τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά για να συνεργαστούμε για το καλό της Κύπρου». 

Σημείωσε επίσης πως «τώρα που μπήκε η Άμεση Δημοκρατία στο Εθνικό Συμβούλιο τον διαβεβαίωσα ότι δεν θα βγαίνει οτιδήποτε προς τα έξω». 

Επισήμανε εξάλλου πως «βρήκε ενδιαφέρουσες κάποιες πολιτικές μας. Για αύξησηη της σύνταξης και για να λαμβάνουν μπόνους για κάθε γέννα οι μητέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: