powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα για τρομοκρατία-Εντοπίστηκαν εκρηκτικές ύλες σε οικία

Στη σύλληψη δύο προσώπων, που θεωρούνται ύποπτα για τρομοκρατία, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από λήψη και αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Δύναμης προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, με καταγωγή από την Παλαιστίνη, που θεωρούνται ύποπτα για τρομοκρατία, στην περιοχή Governo's Beach στη Λεμεσό. Πρόκειται για ένα 32χρονο και ένα 38χρονο. 

Στη συνέχεια, έγιναν έρευνες δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, σε δύο οικίες οι οποίες χρησιμοποιούνται από τον 32χρονο, στην επαρχία Λάρνακας, στις οποίες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ άλλων αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή εκρηκτικών υλών, η κατοχή των οποίων απαγορεύεται.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησής τους. 

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: