powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ο επικός τρόπος που η Σμαράγδα Καρύδη έκοψε τη φόρα στους δημοσιογράφους για τον Θοδωρή Αθερίδη!

Η επική αντίδρασή της Σμαράγδας Καρύδη οταν πήγαν να τη ρωτήσουν για τον Θοδωρή Αθερίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Σμαράγδα Καρύδη το βράδυ της Τρίτη 19 Μαΐου έδωσε το παρών στην παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος του #ΕθνικούΘεάτρου.

Η ηθοποιός και σκηνοθετις που τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία του William Shakespeare «Πολύ κακό για το Τίποτα», σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου στο #ΕθνικόΘέατρο, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για τον χωρισμό τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης διατηρούσαν σχέση για 23 χρόνια, η οποία ολοκληρώθηκε, με την είδηση του χωρισμού τους να γίνεται γνωστή τον Δεκέμβριο του 2025. Ωστόσο, η αλλαγή αυτή έγινε σε απόλυτα πολιτισμένο κλίμα, χωρίς εντάσεις.

Παρά τη λήξη της προσωπικής τους σχέσης, οι δύο ηθοποιοί διατηρούν άριστες επαφές, συνεχίζουν να κάνουν στενή παρέα και δηλώνουν ότι η αγάπη και το δέσιμό τους παραμένουν αναλλοίωτα. 

Όπως εξήγησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ανέκαθεν επιδίωκαν την ελευθερία μέσα στη σχέση τους, χωρίς ζήλιες ή την ανάγκη να λογοδοτούν ο ένας στον άλλον. Η βαθιά τους ώσμωση όλα αυτά τα χρόνια σημαίνει ότι ο ένας κουβαλάει πάντα ένα κομμάτι του άλλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θοδωρής Αθερίδης: «Mε την Σμαράγδα Καρύδη δεν έχουμε πει ποτέ τη λέξη χωρίζουμε. Δεν θα μπορούσα να την πληγώσω»

Όταν ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένα θέμα του χωρισμού, η Σμαράγδα Καρύδη τον διέκοψε λέγοντας:

Δεν θέλω να σας απαντήσω σε κάτι που δεν έχει σχέση με το Εθνικό Θέατρο και για αυτό δεν θέλω να με ρωτήσετε και τίποτα άλλο. Γεια σας

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ