Υπέκυψε το βράδυ της Δευτέρας ο 21χρονος Άγγελος Κόμπος, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 21χρονος απεβίωσε γύρω στις 22:35, μετά από οδική σύγκρουση που συνέβη το βράδυ της 24ης Απριλίου στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος 21χρονος επέβαινε ως συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος στην οδό Γεωργίου Α΄ στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε στο πίσω μέρος οχήματος που οδηγούσε 20χρονος. Σημειώνεται ότι και οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας δεν έφεραν προστατευτικά κράνη.
Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι 23χρονος και 21χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσηλευτήρια στη Λεμεσό. Ο 23χρονος διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα σε πόδι και χέρι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 21χρονος συνοδηγός μοτοσικλέτας μετά από τροχαίο στη Λεμεσό-Κρατήθηκε για νοσηλεία ο 23χρονος οδηγός











