powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Τραγωδία στο Ακρωτήρι-Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με όχημα, συνελήφθη ο δεύτερος οδηγός

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Ακρωτηρίου, στη Λεμεσό, καθώς οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του έπειτα από σύγκρουση με όχημα στον δρόμο Ασώματου-Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:39, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα συγκρούστηκε με διερχόμενη μοτοσικλέτα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η γυναίκα συνοδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, ενώ, όπως επισημαίνει η Αστυνομία, και οι δύο επιβαίνοντες φορούσαν προστατευτική ενδυμασία.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και ανακρίνεται από μέλη της Αστυνομίας στον σταθμό Ακρωτηρίου.

Παράλληλα, παραμένει κλειστό το σημείο του δρόμου όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;