Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, δύο ακυρωθέντα γκολ και με πολλή πάθος, Ανόρθωση και Ομόνοια Αραδίππου έμειναν στο 1-1 και συνεχίζουν να βρίσκονται σε κίνδυνο, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Αραδίππου άνοιξε το σκορ με τον Λομονάκο, στο 21' έπειτα από ασταθή απόκρουση του Κάρλστρομ. Η Ανόρθωση αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Ανδρέα Χρυσοστόμου, με κεφαλιά, στο 34' που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, η Ανόρθωση σκόραρε δύο φορές με τον Σένσι, με το πρώτο γκολ να ακυρώνεται για φάουλ, ενώ το δεύτερο για οφσάιντ. Στο 92' η Ομόνοια Αραδίππου έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Μηνά Αντωνίου.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Ανόρθωση: Κάρλστρεμ, Τάντι, Μπέργκστρογμ, Kατελάρης, Τόσιτς, Κίκο, Σένσι, Ιωάννου, Χρυσοστόμου (73′ Ντα Κρουζ), Κις, Λόπες (85′ Βούκιτς).
Ομόνοια Αραδίππου: Κόστιτς, Αντωνίου, Ενρίκες, Τελάντερ, Κάνο, Έντουαρντς (78′ Καλλής), Χαβέλκα (73′ Ζορζίνιο), Μουαντίπ (85′ Ποντικός), Bαν Μιούλεμ, Γεωργίου, Λομονάκο (85′ Ασενούν).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:











