powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η 6χρονη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλικής Μιλλούση κατέκτησε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια στην ενόργανη

«Ίσως είναι δυσκολότερο να βλέπω παρά να αγωνίζομαι. Συγχαρητήρια μικρή μου αθλήτρια. Είμαστε περήφανοι για το χαμόγελο σου πάνω απ’ όλα. Τελειώσαμε τον αγώνα μας με 2 χρυσά ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Η διαδρομή που ξεκινάει να είναι μαγική γεμάτη συγκινήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, καθώς η μεγαλύτερη κόρη του, Σοφία, έλαβε μέρος στους πρώτους της αγώνες στην ενόργανη γυμναστική.

Η Σοφία συμμετείχε στην προκριματική φάση της ενόργανης γυμναστικής στην κατηγορία των παγκορασίδων, στο πλαίσιο των αγώνων που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία της.

Παρότι πρόκειται για την πρώτη της αγωνιστική εμπειρία, η μικρή αθλήτρια κατάφερε να ξεχωρίσει, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο αλλά και τη συστηματική δουλειά που γίνεται από πολύ νωρίς.

Οι στιγμές συγκίνησης δεν έλειψαν για την οικογένεια, καθώς οι δύο κορυφαίοι γονείς της βρέθηκαν στο πλευρό της, στηρίζοντας κάθε της προσπάθεια.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram ένα βίντεο από την εμφάνιση της κόρη τους και τη συνόδευσαν γράφοντας:

Ίσως είναι δυσκολότερο να βλέπω παρά να αγωνίζομαι. Συγχαρητήρια μικρή μου αθλήτρια. Είμαστε περήφανοι για το χαμόγελο σου πάνω απ’ όλα. Τελειώσαμε τον αγώνα μας με 2 χρυσά ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Η διαδρομή που ξεκινάει να είναι μαγική γεμάτη συγκινήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;