powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Πρώτη αντίδραση από τον τέως Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη-«Τα όποια στοιχεία ήρθαν εις γνώση μου θα τα παραθέσω εάν χρειαστεί, με κάθε υπευθυνότητα»

Σπάει τη σιωπή του ο τέως Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, σε σχέση με την υπόθεση της Σάντη και τους ισχυρισμούς ότι ενημερώθηκε για μηνύματα, περί παρακολούθησης του, αλλά και τις αναφορές από τον αδελφό του Νίκο Κληρίδη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι όταν δέχθηκε απειλές ο Κώστας Κληρίδης, είχε αποστείλει μήνυμα στον πρώην Δικαστή, Μιχαλάκη Χριστοδούλου.

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Κληρίδης αναφέρει πως προχωρεί σε δήλωση, «επειδή σε κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρουσιάζεται ο τέως Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας να τηρεί σιγή ισχύος ως προς τα θέματα που ανακύπτουν από τις αναρτήσεις των κ.κ. Μ. Δρουσιώτη και Ν. Κληρίδη». 

Την ίδια ώρα, ο τέως Γενικός Εισαγγελέας προσθέτει ότι, «τα όποια περιορισμένα στοιχεία περιήλθαν σε γνώση μου μετά την αφυπηρέτηση μου ως προς κάποια υπηρεσιακής φύσεως θέματα, θα τα παραθέσω, αν χρειαστεί, εκεί όπου πρέπει με κάθε υπευθυνότητα».

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;