powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Στον πάγο οι συζητήσεις του Δώνη με την Αλ Καλίτζ για νέο συμβόλαιο λόγω των οικονομικών του απαιτήσεων

Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε σημαντική αύξηση αποδοχών από την Αλ Καλίτζ για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, όπως αναφέρει το Al-Riyadiyah.

Η διοίκηση της ομάδας με τη σειρά της όμως παρότρυνε τον Έλληνα προπονητή να επανεξετάσει τις απαιτήσεις του και να ζητήσει μικρότερο ποσό.

Έτσι λοιπόν, οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, το οποίο λήγει φέτος το καλοκαίρι, έχουν βαλτώσει και το μέλλον του έμπειρου προπονητή στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι στον αέρα.

Ο Δώνης βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Αλ Καλίτζ τις τελευταίες δύο σεζόν, έχοντας 20 νίκες, 13 ισοπαλίες και 30 ήττες σε 63 αγώνες.

Πηγή: sport24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;