powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Κατά μέτωπο επίθεση ΕΔΕΚ στον Μακάριο-«Ταυτίζεται με τις τουρκικές θέσεις στο Κυπριακό, προωθεί αναξιοπρεπή συνθηκολόγηση το κόμμα του»

Στην αντεπίθεση κατά του Μακάριου Δρουσιώτη πέρασε δυναμικά η ΕΔΕΚ, στον απόηχο των καταγγελιών και των όσων δημοσίευσε εμπλέκοντας και τον αναπληρωτή πρόεδρο του κινήματος, Μορφάκη Σολωμονίδη. 

Σε καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΕΔΕΚ αποδίδει πολιτικές σκοπιμότητες γύρω από την στοχοποίηση στελέχους της από τον κ. Δρουσιώτη και διασυνδέει το γεγονός αυτό με τις θέσεις, τόσο του ιδίου όσο και του Βολτ με το οποίο κατέρχεται ως υποψήφιος, στο Κυπριακό.

«Όταν άτομα του δημόσιου βίου σαν τον Μακάριο Δρουσιώτη, που ταυτίζονται με τις τουρκικές θέσεις στο Κυπριακό και εργολαβικά για δεκαετίες προσπαθούν να αποενοχοποιήσουν την Τουρκία, δύο μήνες πριν τις εκλογές πιάνουν την ΕΔΕΚ στο στόμα τους, εμπλέκοντας την σε δήθεν «συνομωσίες», εύλογα εξάγεται το συμπέρασμα ότι η ΕΔΕΚ ενοχλεί τους σχεδιασμούς τους και πρέπει να πληγεί», τονίζει η ΕΔΕΚ, διαμηνύοντας πως δεν θα σιγήσει.

Η ανακοίνωση της ΕΔΕΚ 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «όταν άτομα του δημόσιου βίου σαν τον Μακάριο Δρουσιώτη, που ταυτίζονται με τις τουρκικές θέσεις στο Κυπριακό και εργολαβικά για δεκαετίες προσπαθούν να αποενοχοποιήσουν την Τουρκία, δύο μήνες πριν τις εκλογές πιάνουν την ΕΔΕΚ στο στόμα τους, εμπλέκοντας την σε δήθεν «συνομωσίες», εύλογα εξάγεται το συμπέρασμα ότι η ΕΔΕΚ ενοχλεί τους σχεδιασμούς τους και πρέπει να πληγεί. Το πιο πάνω συμπέρασμα ενισχύεται από το γεγονός ότι ο Δρουσιώτης είναι υποψήφιος βουλευτής με ένα κόμμα που προωθεί την εθνικά αναξιοπρεπή συνθηκολόγηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρώτη αντίδραση Χριστοδουλίδη για Δρουσιώτη-Δείχνει παράδοση στοιχείων σε Αστυνομία και μετά αποφάσεις από το Υπουργικό για ανεξάρτητους ερευνητές

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «μάταιος ο κόπος τους, οι ίντριγκες τους και οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί τους. Η ΕΔΕΚ δεν πρόκειται να σιγήσει. Θα είναι απέναντι τους, ανάχωμα στο ξεπούλημα της πατρίδας. Επί της ουσίας, η πολιτεία, οι αρμόδιες αρχές, η ίδια η εκτελεστική εξουσία, θεσμικά και επίσημα, οφείλουν να αντιδράσουν δραστικά και σύντομα. Δεν είναι δυνατό, ο Δρουσιώτης να διασύρει ανθρώπους, θεσμούς και να αφήνεται να προκαλεί επί σκοπού αναταράξεις πλάθοντας σενάρια νοσηρής φαντασίας».

Η ΕΔΕΚ τονίζει ότι «οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί του φαντασιόπληκτου Δρουσιώτη πρέπει να διερευνηθούν πάραυτα και σε βάθος από τις αρμόδιες αρχές. Είναι απαράδεκτο να κυριαρχούν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα οι εν λόγω ισχυρισμοί και να αφήνονται οι ανάλογες εντυπώσεις, χωρίς να είναι γνωστή η αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επανέρχεται ο Δρουσιώτης, περιμένει απάντηση ΠτΔ για ξένους ανακριτές-«Όταν πάρουν τα στοιχεία, μπορεί και να το μετανιώσουν που τα ζήτησαν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;