powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Καθηγήτρια σε λύκειο ειδικής αγωγής των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με δύο 16χρονους μαθητές-«Δεν τους εκμεταλλεύτηκα»

Καθηγήτρια σε λύκειο ειδικής αγωγής των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με δύο 16χρονους μαθητές με τη μια από τις φορές ενώ και οι δύο ανήλικοι βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο.

Η 22χρονη καθηγήτρια, Νάντια Χορν, παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ και με τους δύο μαθητές με έναν εξ αυτών να περιγράφει στους αστυνομικούς ότι έκαναν «ό,τι σεξουαλικό μπορείς να κάνεις με έναν άνθρωπο».

«Έκανα ένα λάθος», φέρεται να είπε η εκπαιδευτικός στους αστυνομικούς κατά την ανάκρισή της, ισχυριζόμενη επιμόνως ότι «ένιωθα αμοιβαίο» το σεξ μεταξύ δασκάλου και μαθητή και ότι δεν εκμεταλλεύθηκε τα δύο αγόρια. 

5442572065272833 image

Η Χορν αγόρασε στο πρώτο της θύμα ένα iPhone 14 τον Ιανουάριο, όταν είπε ότι δεν μπορούσε να της στείλει Snapchat, και στη συνέχεια του έστειλε «πολύ αποκαλυπτικές» φωτογραφίες και του ζήτησε να συναντηθούν εκτός σχολείου. Όπως παραδέχθηκε, μάλιστα, τα καρέ «πιθανώς» περιλάμβαναν γυμνές φωτογραφίες.

Η εκπαιδευτικός, η οποία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 40 ετών εάν καταδικαστεί, φέρεται να είπε στον μαθητή ότι ανυπομονούσε να τον δει και ισχυρίστηκε ότι το να τον βλέπει έκανε το σώμα της να νιώθει «με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

Τον ενθάρρυνε επίσης να λείπει από το μάθημα για να μπορέσει να έρθει στο διαμέρισμά της - κάτι που έκανε και λίγες ώρες πριν συλληφθεί. «Δεν θα έπρεπε να στο ρωτάω αυτό, αλλά θα έρθεις;», φέρεται να έγραφε σε ένα από τα μηνύματα που έστειλε.

Η Χορν κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δευτέρου βαθμού, δύο κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιού και δύο κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση παιδιού από άτομο που εργάζεται με παιδιά ή εθελοντές.

Η δασκάλα, η οποία έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα χωρίς αμοιβή, εμφανίστηκε σε ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο του Ουισκόνσιν τη Δευτέρα και η επόμενη δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου με την ίδια να καταβάλει εγγύηση 15.000 δολαρίων και να αφήνεται ελεύθερη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;