powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Λόλα Νταϊφά: «Έβλεπα εμμονικά την εκπομπή του Γιώργου Τσαγκαράκη, μήπως βγάλει και το μονόπετρό μου»

«Έχω πάει στην αστυνομία. Βεβαίως. Και έχει γίνει γνωστό. Πήγαν και του τα πήραν τα σκουλαρίκια. Μιλάμε μόνο για τα σκουλαρίκια έτσι; Τώρα τα έχει η αστυνομία για κάποιο διάστημα, μετά πήγανε στο Πρωτοδικείο και τώρα είναι στο Εφετείο, απ’ ό,τι με πληροφόρησαν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Υπό κράτηση παραμένει ο Γιώργος Τσαγκαράκης από την Παρασκευή 20 Μαρτίου μετά τη σύλληψή του. Ο  γκαλερίστας, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί  δίωξη για κακουργήματα και ένα πλημμέλημα.  εμφανίστηκε χθες ενώπιον της ανακρίτριας και έλαβε προθεσμία για σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. 

Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης του απήγγειλε κατηγορίες για:

Υπεξαίρεση αρχαίου και νεότερων μνημείων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τελεσθείσα κατά επάγγελμα, παράβαση της υποχρέωσης δήλωσης μνημείου. 

Διακεκριμένη περίπτωση κατασκευής-έκθεσης διακίνησης-διάθεσης-κατοχής έργων τέχνης με σκοπό παραπλάνησης, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας τελεσθείσα, κατά επάγγελμα και σε εμπορική κλίμακα, κατ’ εξακολούθηση, απάτη με ζημιά ιδιαίτερα μεγάλη, κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα, κατ’ επάγγελμα. 

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν επίσης σε βάρος της υπαλλήλου του και συγκεκριμένα για, αποδοχή αρχαίου κινητού μνημείου, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που αποτελεί προϊόν εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια απίστευτη τροπή πήρε η υπόθεση με τα κλεμμένα κοσμήματα της Λόλας Νταϊφά, όταν, όπως η ίδια περιγράφει, ήρθε αντιμέτωπη με ένα θέαμα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί: τα σκουλαρίκια της να εμφανίζονται σε τηλεοπτική δημοπρασία.

Η πορεία της υπόθεσης, όπως φαίνεται, πέρασε από διάφορα στάδια, με τα κοσμήματα να βρίσκονται πλέον υπό δικαστική διαχείριση.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή #LiveNews, αποκάλυψε πώς εξελίχθηκε η υπόθεση, η οποία πλέον έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Η ίδια ξεκαθάρισε πως από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές:

Έχω πάει στην αστυνομία. Βεβαίως. Και έχει γίνει γνωστό. Πήγαν και του τα πήραν τα σκουλαρίκια. Μιλάμε μόνο για τα σκουλαρίκια έτσι; Τώρα τα έχει η αστυνομία για κάποιο διάστημα, μετά πήγανε στο Πρωτοδικείο και τώρα είναι στο Εφετείο, απ’ ό,τι με πληροφόρησαν.

 

Η Λόλα Νταϊφά περιέγραψε και την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον άνθρωπο που είχε στην κατοχή του τα σκουλαρίκια, επιμένοντας ότι πρόκειται για μοναδικά κομμάτια:

Πήγα στο γραφείο του και του είπα ότι αυτά τα σκουλαρίκια είναι κλεμμένα και είναι τα δικά μου. Και μου είπε ότι τα έχει αγοράσει από έναν ηλικιωμένο άνθρωπο… αν ζει, δεν ζει, δεν ξέρουμε. Του είπε ότι αυτά τα σκουλαρίκια είναι για κακή σας τύχη μοναδικά. Τα έφτιαξε συγκεκριμένος κοσμηματοπώλης με σχέδιο που του είχα δώσει εγώ. Επομένως δεν αμφισβητούνται.

Έβλεπα εμμονικά την εκπομπή, μήπως βγάλει και το μονόπετρό μου. Μετά από τέσσερις μήνες ξαναβγάζει τα σκουλαρίκια τα οποία πρέπει να ήταν φιλμαρισμένα και αρχίζω και πλειοδοτώ. Έδινα λεφτά που ήξερα ότι δεν πρόκειται να τα δώσω. Του λέω “άλλα χίλια να κατακυρωθούν”.

Με παίρνει μια κυρία και μου λέει “μην έρθετε, τα σκουλαρίκια τα έχει η αστυνομία”. Της λέω “δημοπρατείτε τα κλεμμένα;” και μου έκλεισε το τηλέφωνο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;