Βίντεο από τη στιγμή των ιρανικών επιθέσεων με πυραύλους κατά των πόλεων Αράντ και Ντιμόνα, όπως καταγράφηκαν από κάμερες μέσα σε σπίτια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Σε αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα συστήματα προειδοποίησης και αναχαίτισης δεν λειτούργησαν στον βαθμό που έπρεπε, καθώς οι κάτοικοι κάθονται αμέριμνοι.
Σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό, από τις ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις στις πόλεις Ντιμόνα και Αράντ, έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 200 άτομα, εκ των οποίων οι 15 ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Και οι δύο πόλεις βρίσκονται κοντά στην κύρια εγκατάσταση πυρηνικού εμπλουτισμού του Ισραήλ. Ήταν η πρώτη φορά που ιρανικοί πύραυλοι πέρασαν από τα συστήματα αεράμυνας του Ισραήλ στην περιοχή γύρω από την εγκατάσταση.
Εικόνες από την πόλη Ντιμόνα
Πηγή: cnn
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ











