Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λευκωσία, όταν 15χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Στρόβολο, κατόπιν σύγκρουσης με όχημα που οδηγούσε 39χρονος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρός είναι ο 15χρονος Ηosh Μustafa, από τη Συρία, ο οποίος γύρω στις 21:15 το βράδυ της Πέμπτης, οδηγούσε μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Ιφιγενείας στον Στρόβολο, με συνεπιβάτη 17χρονο. Σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 15χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος.
Ακολούθως, η μοτοσικλέτα προσέκρουσε και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με τους επιβαίνοντές της να εκσφενδονίζονται στην άσφαλτο. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 15χρονος, παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.
Σε ό,τι αφορά στον 17χρονο, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η εμπλεκόμενη μοτοσικλέτα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαία στην Αστυνομία, από τον ιδιοκτήτη της στις 09/03/2026.
Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Στις 3 Απριλίου η απόφαση για τις προδικαστικές ενστάσεις στην υπόθεση Θανάση Νικολάου
- Θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων από δω και πέρα τα σημεία των κινητών καμερών-Δεν θα αναφέρονται οι ώρες λειτουργίας τους
- Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος του ενός, απαντούν στην επόμενοι δικάσιμο οι τέσσερις που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση











