powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Fake news τα περί δολοφονίας Νετανιάχου απαντά το γραφείο του-«Ο Πρωθυπουργός είναι μια χαρά»

Το γραφείο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού απέρριψε τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπονοούσαν ότι ο Νετανιάχου, δολοφονήθηκε ως απάντηση του Ιράν στις αμερικανο-ισραηλινές επιδρομές, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Συγκεκριμένα, ανταποκριτής του Anadolu ρώτησε το γραφείο του πρωθυπουργού εάν θα προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με τους «αυξανόμενους ισχυρισμούς στα social media περί δολοφονίας του Νετανιάχου». 

Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Αυτά είναι ψευδείς ειδήσεις. Ο Πρωθυπουργός είναι μια χαρά».

Νωρίτερα οι Φρουροί της Επανάστασης επανέλαβαν τις απειλές τους προς τον Ισραηλινό πρωθυπουργό με μήνυμα ότι καταδιώκουν και θα σκοτώσουν τον Νετανιάχου. «Αν είναι ακόμα ζωντανός, θα συνεχίσουμε να τον καταδιώκουμε με όλη μας τη δύναμη» ανέφεραν σε νέα δήλωσή τους που δημοσιεύθηκε την Κυριακή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ορκίζονται ότι θα κυνηγήσουν και θα σκοτώσουν τον Νετανιάχου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;