powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 41χρονο που είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο με 23χρονο μοτοσικλετιστή-Είχε εντοπιστεί θετικός σε ναρκοτεστ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων, 41χρονο αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης συμπεριφοράς.     

Συγκεκριμένα, στις 14/12/2025 ο 41χρονος ενεπλάκη σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση στην Πάφο, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 23χρονος, Petko Svetlozar, από τη Βουλγαρία. Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της λεωφόρου Τάσσου Παπαδόπουλου με την οδό Ανδρέα Βλάμη, στην Πάφο, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άντρας ηλικίας 41 ετών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα οδική σύγκρουση, ο 41χρονος οδηγός του εμπλεκόμενου αυτοκινήτου συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Παράλληλα, ο 41χρονος συνελήφθη και σχετικά με υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ο 41χρονος είχε υποβληθεί σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ εντοπίστηκε θετικός σε προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;