Οι επιστημονικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του αστυφύλακα, Νικόλα Πούλλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την Κυριακή, σε ηλικία 51 ετών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του αστυφύλακα διενεργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, από την Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θλίψη στην Αστυνομία... Έσβησε ξαφνικά ο αστυφύλακας Νικόλας Πούλλος
Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία ανέφερε πως σε βαρύ πένθος βύθισε την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου ο θάνατος του μέλους μας Νικόλαου Πούλλου, από τη Λευκωσία, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή 08 Μαρτίου, 2026, σε ηλικία 51 ετών.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 10/03/2026 στις 12μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στον Άγιο Δομέτιο και η ταφή στο νέο κοιμητήριο Λακατάμειας στην Μακεδονίτισσα.
Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 11π.μ.
Ο Νικόλαος Πούλλος, Αστυφύλακας 166, εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου το 1998, την οποία υπηρέτησε για 27 συναπτά έτη, με υπηρεσία σε διάφορα Τμήματα του Αρχηγείου Αστυνομίας.
Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη.











