powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της 19χρονης Κριστίνας-Έφεραν ζώνη και οι τέσσερις επιβαίνοντες του οχήματος

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της 19χρονης Κριστίνα Αχιλλέως, από τη Σωτήρα, η οποία ξεψύχησε στην άσφαλτο, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 01.30, αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, με συνοδηγό 20χρονο και επιβάτες στα πίσω καθίσματα δύο 19χρονες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του σε κάποιο σημείο του δρόμου και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα δεξαμενής, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Η άτυχη 19χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περαιτέρω εξετάσεις». 

Σημειώνεται ότι η δεύτερη 19χρονη επιβάτης, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.  

 

5406376658372757 image

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ανέφερε πως, και οι τέσσερις επιβαίνοντες στο όχημα έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Παράλληλα δήλωσε ότι, ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ και ναρκοτέστ, με αρνητικό αποτέλεσμα.  

 

5406376589124296 image

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεψύχησε στην άσφαλτο η 19χρονη Κριστίνα μετά από τροχαίο, σε κρίσιμη κατάσταση συνομήλικη της-Επέβαιναν στο πίσω κάθισμα οχήματος (pics)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;