powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Χειροπέδες στον πατέρα των δύο αδελφών για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

Στη σύλληψη του πατέρα των δύο Σύρων αδελφών, που καταζητείτο για συνέργεια, πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 56χρονο με καταγωγή από το Λίβανο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον του 56χρονου και τον εντόπισε στο κέντρο της πόλης, νωρίτερα την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξασφάλισε σκάφος ο πατέρας των δύο αδελφιών που συνελήφθησαν για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Υπό εξαήμερη κράτηση

Σημειώνεται πως ο 56χρονος καταζητείτο για συνέργεια, καθώς φέρεται να μεσολάβησε για την εξασφάλιση του σκάφους με το οποίο επιχείρησαν να διαφύγουν οι δυο ύποπτοι.

Υπενθυμίζεται πως η σύλληψη των δύο, που καταζητούνταν για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη σκάφους, στις 3 Ιανουαρίου, από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, έγινε ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών.

Σημειώνεται πως γύρω στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου, ενώ 36χρονος βρισκόταν έξω από καφετέρια στο κέντρο της Λεμεσού, στην οδό Ανεξαρτησίας, δέχθηκε επίθεση από άλλα πρόσωπα, τα οποία φέρονται να του επιτέθηκαν αρχικά χρησιμοποιώντας συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser) και ακολούθως, ένας από αυτούς, τον έπληξε με μαχαίρι στην ωμοπλάτη. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθως, στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου έγινε εισαγωγή στο χειρουργείο. Ο 36χρονος νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;