Στη σύλληψη 28χρονου, σε σχέση με τον εμπρησμό σε εκθεσιακό χώρο οχημάτων στη Λεμεσό, που διαπράχθηκε στις 25 Ιανουαρίου, προχώρησε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου κάτοικου Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.
Σημειώνεται πως, στον εκθεσιακό χώρο υπήρχαν συνολικά επτά πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία έχουν υποστεί ζημίες από τη φωτιά,.
Υπενθυμίζεται πως, δύο αυτοκίνητα που ανήκουν σε διαφορετικούς ιδιοκτήτες, έχουν καταστραφεί ολοσχερώς με την αξία τους να φτάνει στις 60 χιλιάδες και 120 χιλιάδες αντίστοιχα. Επίσης, ζημιές υπέστη και το κτήριο.
Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες εισήλθαν στο υποστατικό αφού έσπασαν τη γυάλινη προθήκη του, ενώ στη συνέχεια περιέλουσαν με βενζίνη τα αυτοκίνητα, τα πυρπόλησαν και εξαφανίστηκαν.
Μάλιστα η εμπρηστική επίθεση καταγράφηκε και σε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο δράστης να σπάει την γυάλινη προσθήκη του χώρου και στη συνέχεια, κρατώντας ένα μπιτόνι, περιέλουσε τα οχήματα, έβαλε φωτιά και εξαφανίστηκε από το σημείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Τριαντατετράχρονος στην Πάφο έχασε τις αισθήσεις του σε γυμναστήριο και κατέληξε-Διερευνά τα αίτια θανάτου η Αστυνομία
- Σε προχωρημένο στάδιο οι αστυνομικές έρευνες για το θάνατο της 42χρονης-Αναμένουν το πόρισμα του ΟΚΥπΥ, διενεργείται η νεκροτομή
- Εκτός ελέγχου η κόντρα Λοϊζίδη με Φυτιρή-Ενοχλημένο το Υπουργείο από τις δημόσιες αναφορές, τηρεί αποχή ο Αρχηγός
- Τα επεισόδια και η κλοπή εξοπλισμού ανέδειξαν προβλήματα με τους χώρους στάθμευσης περιπολικών-Ψάχνουν στα CCTV για τους δράστες
- Επιλεκτικές έρευνες, γενικές απαντήσεις και θεσμική αδράνεια συντηρούν το μπάχαλο που δημιούργησε η Annie-Βαθαίνει η κρίση εμπιστοσύνης











