powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ραντεβού Ερχιουρμάν με Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη στις 11 Φεβρουαρίου-Στο επίκεντρο το Κυπριακό και η μεθοδολογία του

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Τουφάν Ερχιουρμάν, σύμφωνα με ενημέρωση της λεγόμενης «προεδρίας», ο οποίος θα βρεθεί στις 11 Φεβρουαρίου με τον Αντόνιο Γκουτέρες. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «θα ανταλλάξει απόψεις με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό και τις τρέχουσες εξελίξεις.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Ερχιουρμάν αναφέρει «είναι σημαντικό για εμάς να βρούμε την ευκαιρία να μιλήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γενικό Γραμματέα για τις εξελίξεις στο πλαίσιο του Κυπριακού».

Όπως σημειώνει, «με τον κ. Γκουτέρες, θα μοιραστούμε τη βούληση των ανθρώπων μας για επίλυση, τις σκέψεις μας για το τι πρέπει να γίνει για να δημιουργηθεί ένα κλίμα λύσης και τις απόψεις μας για τη μεθοδολογία που πρέπει να καθοριστεί προκειμένου η διαδικασία να είναι επιτυχής αυτή τη φορά».

Καταληκτικά, λέει πως «δεν θα προχωρήσουμε με χειριστικές προσπάθειες και παιχνίδια κατηγοριών στα ΜΜΕ, αλλά στα πλαίσια της αποφασιστικής βούλησης του λαού μας, με διπλωματία και διάλογο, με υπομονή, ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;