Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το όχημα της Αστυνομίας, στο οποίο προσέκρουσε τα ξημερώματα της Κυριακής φορτηγό, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας, παρά το ΓΣΠ.
Η Αστυνομία, δημοσίευσε εικόνα από το περιπολικό, από την οποία διαπιστώνει κανείς ότι η πρόσκρουση του φορτηγού ήταν βίαιη, καθότι το πίσω μέρος του οχήματος καταστράφηκε, ωστόσο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά οποιοδήποτε πρόσωπο.
Το τροχαίο σημειώθηκε, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το φορτηγό εισήλθε στη λωρίδα ασφαλείας και προσέκρουσε στο όχημα της Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένο στο σημείο, για σκοπούς οδικών ελέγχων και πρόληψης τροχαίων συγκρούσεων.
Στο περιπολικό επέβαιναν δύο μέλη της Αστυνομίας, τα οποία τραυματίστηκαν από το τροχαίο και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε επίσης και ο οδηγός του φορτηγού, στον οποίο έγινε έλεγχος αλκοόλης και ναρκωτικών, με μηδενική ένδειξη. Η κατάσταση και των τριών τραυματιών είναι εκτός κινδύνου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Δεκαέξι βίντεο με ανακρίσεις «υπόπτου» για σχέδιο δολοφονίας του 48χρονου, βασανιστήρια μέχρι να ομολογήσει-Κρατούσε λάφυρα τα βίντεο με τις κακοποιήσεις
- Annie Alexui, ένα καθημερινό ριάλιτι... Η ρίζα του πραγματικού προβλήματος είναι οι ίδιοι που σήμερα την βλέπουν ως πρόβλημα, οι θεσμοί
- Ηχηρά ονόματα αξιωματούχων στο πλάνο της υπεράσπισης για κλήτευση στη δίκη των κατ΄ ισχυρισμό εγγράφων-Ανοίγουν σφήνα παράλληλες υποθέσεις
- Φορτηγό προσέκρουσε σε περιπολικό στον αυτοκινητόδρομο παρά το ΓΣΠ-Στο Νοσοκομείο ο οδηγός του και δύο αστυνομικοί











