powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Στους... αστερισμούς της Annies με χορηγό επικοινωνίας την Αστυνομία-Η καταζητούμενη που δρομολόγησε εξελίξεις για Φαίδωνα

Είτε διαφωνεί, είτε συμφωνεί κανείς με την Annie Alexui, που είναι ευρέως γνωστή από τα βίντεο της στα social media, είτε την πιστεύει κάποιος είτε όχι, αυτό που αποτελεί παραδεκτό γεγονός είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω. Κατάφερε κινητοποιήσει ολόκληρο το σύστημα, κατάφερε να γυρίσει τα βλέμματα όλης της κοινωνίας πάνω της και στα όσα ισχυρίζεται και κατάφερε να γίνει ο εφιάλτης για διάφορα πρόσωπα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε μόνη της. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να προέβη σε σοβαρές καταγγελίες, που οι αρμόδιοι συνειδητά επέλεξαν να αγνοήσουν, εντούτοις με την... συνδρομή της Αστυνομίας η Annie Alexui δυνάμωσε το brand name και απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στα social media, με... χορηγό επικοινωνίας τον ίδιο τον Αρχηγό που αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα την φωτογραφία της ως καταζητούμενη για εντάλματα που εκκρεμούσαν ίσως και από ένα χρόνο προηγουμένως. 

Μάλιστα, το τραγελαφικό της ιστορίας, αποτέλεσε το γεγονός πως η Αστυνομία ζητούσε πληροφορίες για εντοπισμό της, την ώρα που η ίδια με διάφορα βίντεο της τοποθετείτο στην Ρωσία. Και όταν γνωρίζεις το πού βρίσκεται ένα πρόσωπο αλλά επιλέγεις την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του, όποιο και αν είναι αυτό, τότε ενδεχομένως να κατηγορηθείς ότι εκμεταλλευόμενος την εξουσία σου, λειτουργείς με τρόπο εκδικητικό. Και για αυτό κατηγορήθηκε η Αστυνομία, λαμβάνοντας υπόψη πως η 43χρονη καταζητείται για κυρίως για αναφορές εναντίον στελεχών της Αστυνομίας και γενικότερα για επώνυμα πρόσωπα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γύρισε μπούμερανγκ η ετεροχρονισμένη δημοσιοποίηση της καταζητούμενης Annie-Η επικοινωνιακή αστοχία, τα περί συλλογής πληροφοριών και η... διαφήμιση

Μετά την «επιτυχία» της Αστυνομίας, η Annie συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, επαναλαμβάνοντας καταγγελίες της, οι οποίες αγνοήθηκαν και συνεχίζουν να αγνοούνται, παρά την σοβαρότητα των ισχυρισμών, που σε κάποιες περιπτώσεις συνοδεύονται από στοιχεία. Ενδεικτική είναι η περίπτωση του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος διερευνάται για ενδεχόμενη βία σε βάρος της συζύγου του, με βάση στοιχεία που δημοσίευσε η 43χρονη. Δηλαδή, η καταζητούμενη της Αστυνομίας, με διεθνές και ευρωπαϊκό ένταλμα, μετατράπηκε ως μάρτυρας, αφού γνωστοποίησε ιατρικές βεβαιώσεις, βάσει των οποίων η Αστυνομίας - σε αυτή την περίπτωση - αποφάσισε να ενεργήσει αυτεπάγγελτα. Όχι όμως σε άλλες καταγγελίες της Annis Alexui, όπως στην περίπτωση με τα ερωτικά βίντεο που εμπλέκουν σε ερωτικές περιπτύξεις με θεραπευόμενο της Αγίας Σκέπης, που υποτίθεται εδώ και ένα μήνα τα μηνύματα εξετάζονται από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα. Μάλιστα, κάλεσε δημόσια τον υπουργό Δικαιοσύνης να επικοινωνήσει μαζί της, δίνοντας το τηλέφωνο και το email της, ώστε να του παραχωρήσει το κινητό τηλέφωνο του τότε θεραπευόμενου, ώστε να έχει τα αποδεικτικά στοιχεία με σκοπό την έναρξη ποινικής έρευνας. 

Όπως επίσης και στις περιπτώσεις όπου στελέχη της Αστυνομίας διασκεδάζουν με κατ΄ισχυρισμό πρόσωπα που απασχόλησαν την Δύναμη, όπως για σχέσεις αστυνομικών με μέλη του υποκόσμου, όπως ακόμα και για ισχυρισμούς που αφορούν την δική της ιστορία. 

Παρόλα αυτά, η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για την υπόθεση του Δημάρχου Πάφου, παρά την διάψευση της συζύγου του και του ιδίου. Και αυτό διότι, τα εν λόγω έγγραφα, μέχρι στιγμής, δεν έχει διαψευστεί η γνησιότητα τους και σε αυτά αναγράφονται στοιχεία για ξυλοδαρμό από σύζυγο, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δικαιολογηθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η αυτεπάγγελτη έρευνα για Φαίδωνος, η αντί(δραση) Αστυνομίας στα της Annies και οι πληροφοριοδότες που δεν πρέπει να προσεγγίζονται αλά καρτ

Στον... αστερισμό της Annies και των όσων ακολούθησαν από την ημέρα που δημοσιοποίησε τα εν λόγω έγγραφα, στο φως ήρθε και υπόθεση σε βάρος δεύτερου Δημάρχου, που επίσης εναντίον υπάρχει καταγγελία για βία σε βάρος της συζύγου και των τέκνων του, με τα αδικήματα να διαπράχθηκαν κατά τα έτη 2019-2023. Καταγγελία η οποία ενδεχομένως να έμενε κρυφή, όπως έμεινε μέχρι σήμερα, εάν δεν δημιουργείτο ο σάλος σε σχέση με τον Δήμαρχο Πάφου. 

Το Υπουργείο Εσωτερικών αναμένει την απάντηση τόσο της Νομικής Υπηρεσίας, για την πρώτη περίπτωση, όσο και της Αστυνομίας, για την δεύτερη, ώστε να αποφασίσει κατά πόσο θα θέσει σε αργία τους δύο Δημάρχους, ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή την 01/07/2024, και προβλέπει το πότε τίθεται σε αργία ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος ή κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Την ίδια ώρα, στην εξίσωση προστέθηκαν και οι δημόσιες δηλώσεις του επιχειρηματία, Άριστου Αριστοδήμου, ο οποίος ανέφερε πως είναι έτοιμος να καταθέσει στοιχεία για υπόθεση που, όπως υποστηρίζει, εμπλέκει τον δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος. Πρόκειται για ισχυρισμούς στους οποίους είχε προβεί πριν από μια δεκαετία, χωρίς ωστόσο η Αστυνομία να έδειξε ενδιαφέρον και ουδέποτε τον κάλεσε για κατάθεση, υποστηρίζοντας πως διαθέτει μαρτυρικό υλικό και αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία είναι ικανά να στοιχειοθετήσουν σοβαρές κατηγορίες. 

Πέραν των πιο πάνω, μια άλλη πτυχή που αναδεικνύεται για άλλη μια φορά στα πλαίσια των καταγγελιών για Φαίδωνα, είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στους θεσμούς. Θεωρείται δεδομένo, ανεξαρτήτως κινήτρων - ακόμη και αν είναι πολιτικά - πως κάποιοι κατείχαν στοιχεία, ωστόσο επέλεξαν να αποταθούν στην Annie αντί στην Αστυνομία ή στους αρμόδιους θεσμούς, θεωρώντας πως θα υπήρχε περισσότερη κινητοποίηση. Και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, μπορούν να νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους. Όσο οξύμωρο και αν είναι, ανεξαρτήτως της αξιοπιστίας, οι εξελίξεις δεν δρομολογήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές, που όπως ανέφερε ο πρώην Αρχηγός και στο παρελθόν υπήρχαν ισχυρισμοί, αλλά από μια καταζητούμενη. Διότι όταν οι θεσμοί λειτουργούν αλά καρτ, δεν πλήττεται μόνο η αξιοπιστία τους, δημιουργείται ένα επικίνδυνο προηγούμενο, όπου η αλήθεια δεν αναζητείται συστηματικά, αλλά αναλόγως του ποιος τη φωνάζει και πότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γνωστοποίησαν τα ευρωπαϊκά εντάλματα για Annie, όχι όμως για καταζητούμενους για 624 MDMA, όπλα και απόπειρες-Η λίστα, η... εξαίρεση και οι σκιές

;