powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ευγενία Σαμαρά: Όταν πω ότι δεν προχωράνε τα πράγματα, κάτι μέσα μου κάνει ένα κλικ

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου στο «Στούντιο 4».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus         

Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Έχω παιδιά», ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μέσα στη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

«Το ’χω βρει δύσκολο task. Λέω τώρα, αν είναι να ’ρθει, θα ’ρθει, και το εννοώ. Αν έρθει στη ζωή μου, θα το κάνω. Όχι σαν τύχη, αλλά αν είναι η ζωή μου να το φέρει. Θα αφεθώ σε αυτό. Έχω κατανοήσει τους δικούς μου, τους έχω συγχωρέσει. Επειδή δεν έχω παιδί δεν μπορώ να ταυτιστώ ακριβώς, ταυτίζομαι όμως με το κομμάτι του παιδιού και λέω “πω πω ρε συ, τι έχω κάνει”, πώς έχω κατηγορήσει τη μαμά μου που ήταν αγχωτική», είπε η ηθοποιός με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς «Έχω παιδιά».

Επίσης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίζεται το τέλος μιας κατάστασης και τη στιγμή που αποφασίζει να προχωρήσει. «Επιμένω. Αλλά όταν πω ότι τα πράγματα πια δεν προχωράνε, κάτι μέσα μου κάνει ένα κλικ. Σαν να το αποδέχεται το σύστημά μου ότι εγώ έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, έφτασα μέχρι εδώ και πάμε τώρα παρακάτω να φέρει η ζωή», είπε, τονίζοντας πως για να φτάσει εκεί «έχει γίνει διαδρομή, έχω κάνει τα βήματά μου, έχω προσπαθήσει».

Στη συνέχεια μίλησε για τη δυσκολία της αλλαγής και τον ρόλο του φόβου. «Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι ο εαυτός μας. Οι πεποιθήσεις που έχουμε χτίσει και οι φοβίες που γεννιούνται από αυτές. Ο φόβος είναι το μεγαλύτερο στοπ που βάζουμε στον εαυτό μας», σημείωσε, προσθέτοντας ότι όταν αλλάζουμε «όσοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν, με έναν μαγικό τρόπο η ζωή τους απομακρύνει, χωρίς αντιπαράθεση, σαν ένα release».

Πηγή: gossip 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;