powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Συνήλθε το θύμα της απόπειρας φόνου στη Λεμεσό-Η κατάθεσή του ρίχνει φως στην υπόθεση

Συνήλθε το θύμα της απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό, με τις Αρχές να αναμένουν περαιτέρω βελτίωση της υγείας του για να λάβουν κατάθεση, η οποία θα ρίξει φως στην υπόθεση. Την ίδια ώρα, οι δύο καταζητούμενοι παραμένουν άφαντοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος Σύρος, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λεμεσό, έχει συνέλθει και πλέον νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και δεύτερου καταζητούμενου για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Παραμένει άφαντος ο 30χρονος

Οι ανακριτές που διερευνούν την υπόθεση βρίσκονται σε επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς του 36χρονου, ώστε όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέπει, να λάβουν κατάθεση για την απόπειρα φόνου, που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, οι δύο καταζητούμενοι παραμένουν άφαντοι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταζητείται ο ALI TLAIS, 20 ετών, από τον Λίβανο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2025.

5358002696342933 image

Την ίδια ώρα άφαντος παραμένει ο MOHAMAD TLEIS, 30 ετών, από τον Λίβανο, ο οποίος καταζητείται από την 21η Δεκεμβρίου για την εν λόγω υπόθεση.

 

5358002736519873 image

 

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση, σε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Έρευνες για βεντέτα μεταξύ των εμπλεκομένων

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διερευνά πιθανή διασύνδεση της απόπειρας φόνου εναντίον του 36χρονου, με τον βανδαλισμό του κουρείου του 30χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να καταζητείται. 

Σημειώνεται πως, σε δηλώσεις του ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι, μετά την πληροφορία, τα ξημερώματα της Δευτέρας, για ζημιές σε γυάλινη προθήκη κουρείου, στην οδό Ανεξαρτησίας, η σκηνή αποκλείστηκε και παραλήφθηκαν τεκμήρια για σκοπούς εξετάσεων.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις, συνέχισε, προκύπτει μαρτυρία ότι πρόκειται για δυο δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και οι οποίοι έριξαν πέτρες στο συγκεκριμένο κατάστημα.

«Φαίνεται πιθανή διασύνδεση με την υπόθεση της απόπειρας φόνου», είπε ο κ. Κυριάκου, καθώς ο 30χρονος ιδιοκτήτης του κουρείου καταζητείται για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το Σάββατο, εναντίον 36χρονου, σε καφετέρια της περιοχής.

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσο προκύπτει βεντέτα μεταξύ των εμπλεκομένων, δεδομένου ότι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, σημείωσε πως «διερευνώνται τα κίνητρα και αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα».

«Όλες οι πτυχές της υπόθεσης θα διερευνηθούν», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «λαμβάνονται καταθέσεις και αφού ολοκληρωθούν θα έχουμε περισσότερες μαρτυρίες για το τι οδήγησε σε αυτή την κατάληξη».

Υπενθυμίζεται πως η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:00 το Σάββατο, ενώ ο 36χρονος βρισκόταν έξω από καφετέρια στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από ομάδα προσώπων, τα οποία φέρονται να του επιτέθηκαν αρχικά χρησιμοποιώντας συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser). 

Ακολούθως ένα από τα πιο πάνω πρόσωπα, φέρεται να τραυμάτισε τον 36χρονο με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στο σημείο που σημειώθηκαν τα μαχαιρώματα μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις χωρίς μέχρι στιγμής να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

;