Για το βίαιο συμβάν σε βάρος του από τον ευρωβουλευτή Νίκο Παππά -σύμφωνα με όσα καταγγέλλει- μίλησε ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος.
Ο Νίκος Γιαννόπουλος τοποθετήθηκε και πάλι για το περιστατικό, αυτή τη φορά στην εκπομπή «Live News» στο Mega, απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο Νίκος Παππάς νωρίτερα σήμερα από τη εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
«Ο κ. Παππάς λέει ''τον χτύπησα, αλλά δεν τον γρονθοκόπησα''. Και σε αυτό λέει ψέματα. Και με χτύπησε και με γρονθοκόπησε. Πισώπλατα, την ώρα που αποχωρούσα» σημείωσε ο δημοσιογράφος.
«Υπήρχαν ''διαβουλεύσεις'' έξω από το μαγαζί, την ώρα που με μείωνε με εκφράσεις ''σε χτύπησα, γιατί κοίτα πώς είσαι''. Στη συνέχεια έδειξε διάθεση συγκατάβασης και συμβιβασμού. Όταν έφυγα μου έστειλε μηνύματα, που περιέργως έσβησε λίγο μετά. Μου έκανε έξι κλήσεις στο κινητό, απάντησα την πρώτη γιατί δεν ήξερα το νούμερο. Στα μηνύματα έλεγε πως ήθελε να απολογηθεί».
Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, λόγω ενός θέματος υγείας δεν πίνει αλκοόλ και εκείνο το βράδυ είχε πιει μία μπίρα χωρίς αλκοόλ.
Στο ερώτημα αν υπάρχει κάποιο προηγούμενο στο παρελθόν, ο κ. Γιαννόπουλος απάντησε πως «υπάρχει μια δημοσιογραφική διένεξη, στην οποία δεν θα ήθελα ακόμα να αναφερθώ, θα το κάνω στο δικαστήριο».
Για το αν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Γιαννόπουλος είπε πως «τουλάχιστον άλλοι έξι συνάδελφοι και οι συνεργάτες του κ. Παππά».
Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, τη Δευτέρα θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση κατά του Νίκου Παππά.
Πηγή: iefimerida.gr











